Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Monsterneming

Monsterneming is een vak apart wat de nodige ervaring vereist. Het resultaat van microbiologisch onderzoek hangt namelijk in grote mate af van een correcte monsterneming, juiste conservering en het onder de juiste omstandigheden transporteren van het product.

U kunt er voor kiezen de monsters zelf naar ons laboratorium te brengen, onze koerierdienst het transport te laten verzorgen of de monsterneming uit te laten voeren door een van onze monsternemers. Afhankelijk van wettelijke bepalingen wordt in overleg een passende oplossing gezocht.

Ervaren monsternemers

Wij hebben ervaren monsternemers die zich thuis voelen in productie-omgevingen. Naast reguliere monsterneming zijn zij in staat om gericht monsters te nemen om daarmee een bepaalde besmetting te achterhalen. Onze medewerkers verzorgen de  monsterneming op locatie en vervoeren deze vervolgens per gekoeld transport naar ons laboratorium. Monsterneming kan ook worden gecombineerd met een inspectie of de beoordeling van de conformiteit van uw producten.

Neem contact met ons op indien u monsters wilt laten nemen door onze medewerkers of als u monsters door ons wil laten afhalen.