Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sensorisch onderzoek

Sensorisch onderzoek van levensmiddelen is een belangrijk onderdeel van uw productontwikkelingsproces. U wilt immers graag weten hoe uw producten beoordeeld worden door de consument. Dankzij sensorisch onderzoek op geur, smaak, textuur en uiterlijk krijgt u inzicht in het gedrag van de klant.

Kwaliteit is het voldoen aan de verwachtingen van de consument. De consument stelt echter steeds hogere eisen. Hoe garandeert u op een zo neutraal mogelijke wijze de beste sensorische kwaliteit van uw producten?

Doe uw voordeel met ons sensorisch onderzoek en onze bevindingen

MicroCare kan u ondersteunen bij het uitvoeren van sensorisch onderzoek op uw producten en verpakkingen. Een consumentenpanel kan uw producten beoordelen op aspecten als kleur, geur en smaak. Zo bekijken zij of uw product een kans van slagen heeft. Aan de hand van deze resultaten kunt u uw proces en product verbeteren en/of vergelijken met andere producten. Tevens kunt u deze gegevens gebruiken voor het bepalen van de houdbaarheid of de veranderingen van de kwaliteit over tijd.

Meer informatie over sensorisch onderzoek

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over sensorisch onderzoek. Onze specialisten staan u graag te woord. De onderzoeken worden door een partner van MicroCare Laboratorium uitgevoerd.